Tiara StudioBonusuri0752 871 896

Cum devii model de videochat

Tiara Studio este un studio de videochat profesionist dedicat doar fetelor, cu un mediu de lucru placut si relaxat.

Intra in legatura cu noi

Primul pas, este sa ne contactezi la telefon 0752 871 896, sau poti sa ne contactezi prin chatul intern al site-ului

Ne cunoastem la studio

Te asteptam la sediul nostru sa ne cunoastem mai bine, iti vom prezentam studioul si oferta de angajare tiara Studio.

Prima zi

Pentru inceput iti vom da regulamentul studioului pe care va trebui sa-l citesti si sa-l intelegi, iti vom face o mica sedinta foto si iti vom explica in detaliu platformele pe care vei lucra.


3.000 lei - Salariu Garantat

Stim cat de grele sunt inceputurile, de aceea Tiara Studio vine in ajutorul tau si iti ofera la inceputul colaborarii noastre salariu garantat de 3000 lei in prima luna de colaborare.


Bonus la angajare

Din prima zi cand te angajezi la Tiara Studio ai sansa de a incasa intre 100 si 250 EURO. Aceasta suma se va plati cash sau direct in contul tau bancar, dupa cum preferi. O mica surpriza din partea noastra!


Bonus de fidelitate

Incepe sa lucrezi la Tiara Studio si vei acumula experienta si procente mai bune. Pentru cele mai fidele modele de videochat punem la dispozitie o crestere procentuala de 3% in fiecare an, pentru a te rasplati ca ai fost alaturi de noi.


Bonus de recomandare

Atunci cand iti place unde lucrezi, asa cum este cazul nostru poti sa ne recomanzi tuturor prietenelor tale si in semn de recunostina te vom rasplati cu o suma intre 100 si 300 EUR pentru fiecare prietena recomandata.


Bonus de performanta

In functie de performantele tale ne-am gandit sa te motivam cu un pachet de comisioane progresive. Aceste comisioane te vor bucura si vei putea sa te bucuri de castiguri mai mari si sa-ti atingi telurile mult mai repede.

Tiara Studio iti ofera tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te dezvolta
si a-ti crea propriu stil in fata camerei

Suna la telefon 0752 871 896 sau intra in legatura cu noi prin chatul intern al site-ului


Castiguri videochat

Suntem in cautare de modele de videochat care sa-si doreasca sa-si maximizeze incasarile

Studioul de videochat Tiara Studio este central si foarte usor accesibil. Designul studioului a fost realizat astfel incat atmosfera si mediul de lucrul sa fie cat mai prietenoase si cat mai atragatoare.

Vei fi placut impresionata de decoruri si spatiile create special pentru tine, iti propunem un studio de videochat modern si luxos. Fiecare camera din studioul nostru spune o poveste. Tu alegi povestea pe care vrei sa o spui in fata camerei.

  • De ce am ales jobul asta? Pentru ca am un program flexibil si castig suficient de mult cat sa-mi creez propria independenta. Echipa Tiara Studio m-au ajutat cu sfaturi si astfel am ajuns destul de repede si usor acolo unde mi-am propus - adica la performanta.
    Ioana
TOP

Angajam admin cu experienta!

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii

Telefon: 0752 871 896

WhatsApp: 0752 871 896

Facebook: TiaraStudioPloiesti

Messanger: TiaraStudioPloiesti

Instagram : TiaraStudioPloiesti

Open chat